Drievliet

zondag 08 juli 2012 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Vandaag hadden we de 1ste van de reeks zomeruitstapjes met de kinderen. En … na een nacht met zeer zwaar regen en onweer, heeft God ons verwend met een supergrote paraplu, want we hebben de hele dag geen spat regen meer gehad met zelfs nog heel veel zon!! Ik kijk naar buiten.. en zie ook nu weer een grijze lucht met alleen maar veel regen, en dat in juli, hoogzomer. Wat ben ik blij dat ik vandaag dit verslagje kan schrijven over gisteren.

Het was een supergezellige dag waar de kinderen naar hadden toegeleefd, en dat was te merken! In no time waren de kinderen al in verschillende attracties te zien, hangend, vliegend, zwevend, door het water, etc… Het was ook helemaal niet druk, zodat de kinderen optimaal konden genieten, want ze konden zelfs 3 keer achter elkaar in dezelfde attractie.

Ik moet zeggen dat er zelfs een meisje was die ook mij zo enthousiast kon krijgen om in één van die attracties te gaan. Ik heb hoogtevrees, maar ben toch met haar in zo’n geval gegaan. Ik plette haar wel bijna toen we naar beneden gingen, maareh… ze heeft het overleefd en ik kreeg zelfs nog een knuffel van haar, dus ze heeft me vergeven!!

We hebben met zijn allen tegelijk een patatje gegeten, dat er in ging als…koek. Alleen was de ober een beetje overspannen, want het waren nogal wat patatjes.Toen we later een ijsje gingen halen, kwam de desbetreffende ober net een alleenstaande serveerster helpen, hij zag Wytze en dacht: ‘Ojee, dat is die vent weer, met al die kinderen, hellup!!’ We moesten er om lachen hoor. Ach, lachen is immers gezond.

We zijn echt heel blij dat we een mooie, gezellige dag hebben gehad met prachtig weer!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!