Donatie van de Prins Florisschool

dinsdag 07 juli 2015 Achter de schermen

Afgelopen vrijdag kregen we van de Prins Florisschool maar liefst 10 dozen gevuld met drogisterijartikelen. Ook zaten er 3 bussen bij met geld, die de kinderen gespaard hebben. Na de vakantie zullen we de officiële overhandiging doen, want er wordt ook nog geld geschonken ( veel hoor, maar dat laten we na de zomervakantie weten…) dat van een Koningssponsorloop afkomstig is. De kinderen hebben dus niet alleen geld gespaard, maar ook nog eens gelopen! Geweldig hè ?

En omdat we de spulletjes al hebben opgehaald willen we deze foto’s alvast laten zien. Omdat de dozen zo mooi waren versierd, sommige artikelen zaten al vrolijk ingepakt, er zaten een soort van ‘make up setjes’ bij, en nog veel meer !!

Ik bedacht me opeens om ook make up setjes te gaan maken, die we dan in de kersttoilettasjes kunnen doen, of apart geven bij een spelletje op de kerstavonden.. nouja, zo komen we steeds weer op nieuwe ideeën.

Maar we willen alvast Femke, alle kinderen, leerkrachten en de ouders ontzettend bedanken voor hun actieve verzamelen van deze spulletjes, en de mooie tekeningen die op de dozen zaten, die overigens bewaard worden hoor !
Dank jullie wel !

Oja, enne, wij vonden het heel grappig, dat toen we een doos opendeden een A-4tje met een smiley erop inzat. Zo simpel maar zo leuk, hihi..