Fancy Fair te Katwijk

maandag 06 juli 2015 Achter de schermen

Gisteren was het Fancy Fair dag in Katwijk. En wat was het warm… Gelukkig hadden we slush ijsjes. We willen eerst beginnen met iedereen te bedanken die ons heeft meegeholpen, en dat waren Jolanda, Anette, Melinda, Yasmine, Eliane, Esther, Marlou en Annelou!

Jolanda vertelde het verhaal, Anette en haar dochter Melinda verzorgden de cupcakes, en de overige jolige meiden verzorgden de dansjes en het drinken voor de kinderen.

Eerst werd alles … schoongemaakt, daarna werd alles opgebouwd, en ook werd er duidelijk op de stoep gekrijt waar A Break 4 Kids was, erg leuk gedaan toch?!

Het eerste blok stonden we vol verwachting buiten te wachten, maar eigenlijk was het al vanaf het begin bloedheet, zodat we besloten om de volgende blokken maar binnen te houden, daar was het wel lekker koel !

We begonnen met de liedjes (Kabouter Plop, Tjoe wa-Tjoe wa, Het vliegerlied).
Hierna ging Jolanda het verhaal vertellen, om daarna naar Anette en Melinda te gaan voor een heerlijke cupcake. Deze werden vrolijk versierd. Het was ook erg lief dat sommige kinderen voor hun vader (die was de volgende jarig) of gewoon voor hun mama een cupcake wilde maken om mee te nemen naar huis.

Wytze en ik hadden bij Action waterspuiten gekocht (69 cent maar…) en dat kwam heel goed uit, want onze ‘eigen kinderen’ (de studenten) moesten zich ook vermaken en een beetje afkoelen, dit lukte overigens erg goed, haha !

Het vierde blok hebben we gecancelled vanwege de hitte (ruim 30 graden) en omdat het toch erg stil was, waarschijnlijk zaten de meeste kinderen op het strand omdat we daar zo dichtbij zaten.

In plaats daarvan kregen wij allemaal een privé voorstelling van Jolanda ! Deze vrouw kan zó goed vertellen, heerlijk! Iedereen was ook aandachtig aan het luisteren.

Daarna hebben de lieverds alles opgeruimd en zo kon iedereen toch nog redelijk op tijd naar huis om elders een flinke duik in het water te nemen !