Gezocht!

dinsdag 28 juli 2015 Achter de schermen

Wij zijn achter de schermen hard bezig om A Break 4 Kids verder te professionaliseren, omdat er steeds meer vrijwilligers bijkomen. (Helaas is dit ook veel papierwerk) maar…

er zijn al vele dingen aangepast en het leuke is ook dat er meerdere dingen kunnen worden gedaan voor de kinderen! Omdat A Break 4 Kids steeds hoog in het vaandel wil behouden, nml dat de kinderen ook waardevol zijn en hun mooie dingetjes worden geven via de Welkom pakketjes en Kersttoilettasjes (=cadeau tasjes), willen we de Kersttoilettasje uitbreiden met een make up setje! De Kersttoilettasjes worden gegeven tijdens de gezellige Kerstavonden die we voor de kinderen organiseren.

Nieuw:

  • Make up setjes:
    Bijvoorbeeld het maken van ‘make up setjes’, deze kunnen dan bij de Kerstcadeau tasjes worden gedaan. Voorheen werden er wat nagellak, oogschaduw, mascara etc. in het tasje los gedaan, maar nu willen we toch wat meer bij elkaar passende setjes maken van alle make up die we krijgen gedoneerd. Vandaar deze make up setjes.
  • Kerstkaarten:
    Joyce heeft verschillende jaren mooie kaarten gemaakt voor deze kinderen, die bij de toilettasjes werden gedaan. Maar omdat het nu wel erg veel huizen worden komt ook hier een stuk coördinatie bij. Joyce blijft gelukkig kaarten maken en hierbij zijn nu 6 andere vrouwen bereid gevonden dit ook te willen doen. Het moet voor iedereen ook leuk blijven!

Vanwege het uitbreiden van de verschillende functies, zoeken we een AB4K coördinator make up setjes en een AB4K coördinator kerstkaarten! Wie wil ons meehelpen? We zijn al wel bezig met iemand die de make up setjes misschien wil gaan doen, maar voor de kaarten zoeken we nog iemand!

Wil je jezelf opgeven en meer weten, stuur dan een berichtje naar  info@abreak4kids.nl
We zullen je dan meer informatie opsturen en nader toelichten.

Alvast bedankt!