Nieuwe vrijwilliger

woensdag 29 juli 2015 Achter de schermen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Desiree en ik wil mij voorstellen aan jullie.
Sinds mijn start als pedagogisch medewerker op het logeerhuis kreeg ik vrijwel direct te maken met Wytze en Marjan. Na een aantal uitjes hadden we snel leuk contact.

In de jaren heb ik hen met al hun vrijwilligers zien groeien naar een stichting, A Break 4 Kids. Hun enthousiasme voor de jongeren en het organiseren van de uitjes samen met een team stralen zij uit naar derden.

Ik vind het leuk dat ik hen al deze jaren heb mogen volgen en ook met veel plezier mee mocht naar de uitjes waar de jongeren zichtbaar van genoten.  Ik heb dan ook het geluk dat ik de tevreden gezichten van de jongeren zie na afloop van een goed georganiseerd uitje of een ontvangen cadeau. Waarvoor dank aan alle vrijwilligers!

Het is voor mij dan ook leuk om te vertellen dat ik vanaf nu mij aansluit bij de stichting en als consulent te werk mag gaan. Met veel plezier heb ik bijgedragen aan het inlichten van de nieuwe vrijwilligers van het AB4K uitstapjesteam over de AB4K gedragscode en protocollen en sta vanaf nu voor alle medewerkers klaar.

 

Heb je  vragen of wil je iets bespreken, neem dan contact op met mij!