Melinda Kraaij

maandag 17 augustus 2015 Achter de schermen

Helemaal nieuw bij A Break 4 Kids is Melinda Kraaij. Zij gaat de coördinatie doen van de make up setjes, die gegeven worden naast de Kersttoilettassen tijdens de Kerstavonden. Ze gaat deze taak helemaal zelf uitvoeren en we zijn heel dankbaar om haar enthousiasme te zien.

Voorheen werden de tasjes voor de meiden gevuld met diverse make up spulletjes, maar nu gaan daar mooie make up setjes met spulletjes die op elkaar afgestemd zijn in. Het zal een enorme klus zijn, want het gaat toch al gauw om ruim 50 meiden en dit aantal zal ieder jaar verder groeien.
Maar juist door het geven van deze mooie verzorgde setjes krijgen de kinderen het idee dat zij speciaal zijn, en dát is nu net wat we zo graag willen!

Oja, zo mooi, Melinda was voor zichzelf al begonnen om voor de kinderen te sparen, ze had zelfs al voor tien kinderen pakketjes gemaakt, geweldig toch, XXX ! Wilt u meer weten of wilt u haar helpen,
kijkt u dan op de contactpagina om haar te mailen.

Heel veel succes Melinda en geniet ervan.