Alle kralen verza..melen !!

dinsdag 27 oktober 2015 Achter de schermen

Heel trots stellen wij jullie voor aan onze nieuwste vrijwilligster. Nog even een kleine aanvulling, die handdoekenactie van Jolien bracht maar liefst 127 !! handdoeken op, en dus was onze auto volgeladen (zie foto) en de kinderen dolblij!

Hallo allemaal,

Ik ben Jolien en ik ben kort geleden gevraagd door Wytze en Marjan om de coördinator Bling Bling setjes voor A Break 4 Kids te worden. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken en ik heb ja tegen deze geweldige functie gezegd.

Ik ben een aantal jaren geleden via Facebook attent gemaakt op de stichting en sindsdien iedereen in mijn omgeving actief aan het bestoken om mee te helpen met dit goede doel. Ik heb een handdoekenactie gehouden en heb al een aantal jaren uit mijn oude voorraden kralen e.d. kettingen en armbanden gemaakt voor A Break 4 Kids.

Nu gaan we het nog breder trekken en hoop ik dat we de kinderen even hun situatie kunnen laten vergeten met de Bling Bling setjes die wij zullen verzorgen.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!