Nog één maand !

donderdag 22 oktober 2015 Achter de schermen

Nog één maand sparen voor alle toiletartikelen, die we met de Kerst aan de kinderen geven. Op zaterdag 21 november zullen vele vrijwilligers samenkomen om alle toilettasjes in te pakken. Het vergt altijd weer veel georganiseer om dit te verwezenlijken, en daarom zijn we heel blij dat er vele vrijwilligers op deze dag samenkomen.

 

Het is ook fijn dat we dit jaar gestart zijn met de verschillende coördinators van de diverse setjes/pakketjes, te weten een coördinator voor de bling bling setjes, de make up setjes, en de jongenspakketjes. Deze setjes zijn allemaal goed ingepakt en kunnen zo bij de toilettassen!

We maken ongeveer 80-90 tasjes klaar. Er komen tussen de 20-25 mensen om deze klus te klaren. Daarbij worden ook nog eens mooie ansichtkaarten aangeboden door de ‘The cardsisters’. Dit zijn drie zussen die vele kaarten voor de kinderen maken en die we bij de tasjes doen, zodat elk kind mag voelen dat ook zij heel bijzonder zijn en dat we een stukje extra liefde in deze tasjes willen doen. Een mooiere Kerstgedachte kunnen wij niet bedenken.

Hieronder ziet u de bijgevoegde uitnodigingen en aanbieding. Let wel, mocht u spulletjes willen doneren, wilt u dit voor 21 november doen, zodat wij dit gelijk in de tasjes kunnen inpakken? Voor de make up en bling bling graag 2 weken eerder. Dus uiterlijk voor 7 november, zodat deze vrouwen de kans krijgen om mooie setjes te maken van deze artikelen. Dank u wel!

Uitnodiging 21 november
Aanbieding kaarten op 21 november