Vrijwilligersvacaturebank

donderdag 08 oktober 2015 Achter de schermen

Om ook vrijwilligers vanuit de Bollenstreek te krijgen, heeft A Break 4 Kids zich aangemeld bij de vrijwilligersbank te Noordwijkerhout.

Het is natuurlijk ontzettend fijn dat er al vele vrijwilligers in onze stichting zijn. Maar vanwege de groei van het aantal huizen is het daarom ook nodig om meer vrijwilligers te vinden die A Break 4 Kids willen meehelpen. Hopelijk mag dit oproepje via de lokale krant mensen van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen, zodat er weer verschillende vacatures bezet kunnen worden. En als je toch bovenaan staat??

Het grote voordeel van vrijwilligerswerk bij A Break 4 Kids is, dat je zelf veelal kunt besluiten wanneer je veel tijd of soms minder tijd aan je taak kunt besteden. Hoe mooi is dat? Voor meer informatie belt u/jij met 0252-341164 of mail via info@abreak4kids.nl

WP_20151008_001