21 november !

dinsdag 10 november 2015 Achter de schermen

Nog anderhalve week en dan is het zover. Er komen maar liefst tegen de 30 mensen samen om alle tasjes in te pakken voor alle kinderen. We zijn loeihard bezig met alle voorbereidingen, maar het is zo leuk om te mogen doen.

 

Jolien die de tasjes gaat vullen met de blingbling setjes, Melinda doet daarbij de make up setjes. Joyce die alle tasjes gaat voorzien van de kerstkaarten.
Alleen de jongenspakketjes moeten nog gemaakt worden, maar dat gaat goed komen!
Speciaal voor deze dag komen ook een neef en zijn gezin (Arjan, Anita, Wesley en Iris) vanuit Veendam over om mee te helpen.
Alle prijsjes die de kinderen op de kerstavonden kunnen winnen, zijn ingepakt.

En natuurlijk gaat het supergezellig worden en beginnen we met koffie én wat lekkers, gemaakt door Anette! Toen ik vroeg wie er mee wil helpen met het maken van de broodjes zeiden Elles en Anette allebei ‘ach, dat komt goed Marjan, zo gepiept!’ Heerlijk toch, het is een eer dat mensen zo willen meehelpen, dank jullie wel!!
Trouwens, vergeten jullie niet dat je ook kaarten kunt kopen van de ‘cardsisters’? Ze zijn echt ontzettend mooi hoor!!

Mochten jullie nog spulletjes willen doneren, willen jullie dit dan meegeven aan Jolien, Joyce, Jolanda, Melinda, Heidi, Anita, Barbara, Wytze en Marjan. Zie op de contactpagina voor de juiste adressen.

De inloop is vanaf 9.00 uur. We gaan om 10.00 uur beginnen met inpakken!
(Buurthuis de Schelp, Suurmondstraat 1, 2221 TH Katwijk)

Wij hebben er ontzettend veel zin in!!

Tot zaterdag 21 november.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!