Zeventig kersttasjes!

maandag 23 november 2015 Achter de schermen

Een korte impressie van deze morgen, gemaakt door Theo Heemskerk:

https://www.youtube.com/attribution_link?a=DFbN6saDSJw&u=%2Fwatch%3Fv%3DDqq9D7qYK48%26feature%3Dshare

Eindelijk was het dan zover! Afgelopen zaterdag werden alle tasjes ingepakt door geweldige vrijwilligers. Maar liefst 70 tasjes werden gevuld met de ‘basis toiletspulletjes’ en de bling bling- en make up setjes voor de meisjes en bij de jongens kwamen heuse ‘jongenspakketjes’.

 

We waren met 21 personen, en het liep allemaal als een trein, zo leuk om te zien. Alles was genummerd en zo was het duidelijk voor iedereen.
Na de opening kon iedereen genieten van koffie en de zelfgemaakte taarten van Anette, die overigens heerlijk waren.

Nadat alle tasjes waren gevuld met de bijbehorende setjes/pakketjes liep iedereen langs de tafel van Joyce en Barbara, die nog een mooie eigengemaakte kaart toevoegde in de tasjes.
We waren al om 11.15 uur klaar met inpakken. Ook in een mum van tijd was alles weer opgeruimd, zodat alle tasjes in drie verschillende auto’s konden worden ingeladen.

Het was ook fijn dat er kaarten werden gekocht bij de ‘cardsisters’! Deze lieve zussen (Elles, Trien en Karin) hebben samen maar liefst 60 kaarten gemaakt voor alle kinderen. En speciaal voor deze morgen hadden zij kaarten gemaakt om te verkopen aan alle vrijwilligers. En alsof dat nog niet genoeg was hebben Elles en Wil (die ook weer 10 kaarten heeft gemaakt) alle jongenspakketjes gemaakt die dan weer in de tasjes gedaan kon worden.

Daarna was het tijd voor een broodje, zodat er verder nagepraat kon worden. Iedereen vond het een supergezellige morgen en ook waren ze enthousiast over de inhoud van de tasjes. Iedereen gunt het de kinderen van harte, en nu uitkijken naar de kerstavonden met een heerlijk diner met deze tasjes als cadeau!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!