Vijfjarig jubileum voor A Break 4 Kids !

dinsdag 02 februari 2016 Achter de schermen

Op 7 februari 2011 is A Break 4 Kids opgericht. En dus gaan we dit vijfjarig jubileum met alle vrijwilligers vieren in besloten kring. Het is fijn dat we elkaar eens allemaal tegelijk ontmoeten en dat we weer met grote enthousiasme verder gaan om de kinderen, die het zo verdienen, verder te mogen/kunnen verwennen!

 

Het zal een supergezellige avond worden!
Het is op een mooie locatie en gaan we gezellig samen eten.
Verder zullen we naar een PowerPoint kijken die terugblikt naar de afgelopen vijf jaren van A Break 4 Kids. Er zal nog een quiz zijn die over A Break 4 Kids zal gaan, met leuke prijsjes voor de eerste 3 plaatsen, enne, het zijn geen drogisterijartikelen, want die zijn natuurlijk alleen maar voor ‘onze kids’!

We kijken enorm uit naar deze avond en natuurlijk naar de volgende vijf jaren dat we de kinderen mogen laten genieten van alle leuke activiteiten die de stichting doet voor en met hen.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!