Hier is het feessie !

dinsdag 09 februari 2016 Achter de schermen

Gisteravond was het dus zover, het 5 jarig jubileum feest! Ondanks het slechte weer en de griepepidemie waren vele vrijwilligers toch gekomen. We waren maar liefst met 22 mensen!

 

Toen iedereen een plekje had gevonden heeft Marjan iedereen welkom geheten en kort voorgesteld wie, wat deed binnen de stichting. Als laatste heeft Marjan, de eerste vrijwilligster, namelijk Heidi voorgesteld!

Nadat Joke (eigenaar van Fuego) iedereen had uitgelegd hoe alles werkte ging iedereen de lekkere hapjes opzoeken. Het leuke van dit restaurant is (naast dat het een hele gezellige ruimte is met lieve eigenaren) dat iedereen móet lopen om te eten, en zodoende weer eens andere mensen tegenkomt.

Toen was het tijd voor een powerpointpresentatie om de afgelopen 5 jaren van A Break 4 Kids in vogelvlucht te bekijken. Hier zat natuurlijk een quiz aan vast en de vragen werden gesteld door onze eigen quizmaster Heidi. Iedereen deed fanatiek en enthousiast mee. Jolanda en Heidi hebben de antwoorden nagekeken en de drie beste kregen een leuk prijsje. De winnaars waren 1. Barbara Kops (uitstapjesteam); 2. Theo Heemskerk (filmmaker); 3. Sandra van Kuijk (uitstapjesteam). Wel hadden we voor iedereen een troostprijsje hoor!

Tenslotte hebben we met zijn allen nog wat gedronken, zodat iedereen blij naar huis ging. We zijn heel blij met alle positieve reacties voor deze avond, maar ook voor alles wat we inmiddels bereikt hebben.

We willen jullie allemaal ook heel erg bedanken voor de prachtige boeketten bloemen, kaarten, planten en zelfs een prachtige lamp! En vooral ook voor jullie warme woorden! Er was iemand die zei dat de passie er van af vloog op deze avond en of we nog vele jaren zo door willen gaan. En dat willen we dolgraag hoor, met zulke geweldige vrijwilligers gaat het ook best lukken!

Natuurlijk willen wij ook de begeleiders van de huizen ontzettend bedanken dat ze erbij waren, want wij hebben jullie  nodig en we waarderen het recht vanuit onze hart dat jullie dit werk willen doen voor de kinderen!

En natuurlijk ook onze oprechte dank voor Joke en Marinus van Fuego, jullie zijn schatten en dank jullie wel dat jullie ook deze avond zo bijzonder hebben gemaakt voor ons. xxx!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!