Vijf jaar !

zondag 07 februari 2016 Achter de schermen

Vandaag is A Break 4 Kids 5 jaar geworden en daar zijn we heel trots op! We gaan dit morgen met alle vrijwilligers gezellig vieren. We kunnen terug kijken op 5 jaren die ons van klein naar groot heeft gebracht. A Break 4 Kids bestaat nu maar liefst uit ruim 25 vrijwilligers!

 

We zullen morgen terug kijken naar hoe het allemaal is begonnen en dan is het eigenlijk te gek voor woorden om te zien hoe groot A Break 4 Kids is geworden! Natuurlijk willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun enthousiaste inzet, zodat vele kinderen geweldige uitstapjes hebben kunnen maken en super verwend konden worden. De oo’s en aa’s tijdens alle kerstavonden zullen we niet snel vergeten en het heeft ons allen alleen maar meer bemoedigd om vooral nóg beter ons best te doen. Het uitstapje in het voorjaar gaat ook weer superleuk worden!

 

Waar we nog steeds erg blij om zijn is dat we de kinderen handdoeken konden schenken, via een kersttoilettas, een handdoekpakket, of zoals het nu heet: een welkom pakketje. Het is toch schrijnend dat de kinderen de handdoeken van ‘het huis’ moeten delen? Daarom blijven we oproepen om handdoeken te schenken aan A Break 4 Kids.

 

Maar uiteraard willen we alle vrijwilligers én donateurs voor hun geld en goederen ontzettend bedanken voor hun inzet en bijdrage. Dank jullie wel allemaal, namens ons en de kinderen !!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!