Coördinator bling bling setjes!

maandag 21 maart 2016 Achter de schermen

We zijn helemaal blij hier, omdat álle vacatures bij A Break 4 Kids nu bezet zijn!
Hebben we net nog Wil Ravensbergen mogen toevoegen aan ons team, vandaag komt Anita erbij als coördinator bling bling setjes!

 

Anita, die het de kinderen in de opvanghuizen zo gunt, geeft tijd om leuke verrassingen voor de kinderen te maken. Ze is nu verpleegkundige en volgt hiernaast nog een opleiding tot life coach. En dit allemaal naast een gezin met 2 tienerkids.

Zij is al druk bezig om samen met ons diverse toiletartikelen te sparen en een voorraadlijst bij te houden, maar ze is zó creatief, dat zij deze setjes ook graag wil verzorgen! Zie hieronder een klein stukje uit haar motivatie van de vorige keer:
“Zo ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met verzamelen voor de kids van A Break 4 Kids, ik verzamel toiletartikelen en verder maak ik kleurrijke extraatjes voor de kinderen voor zowel de jongens als de meiden.
Het idee dat we een glimlach op die kids hun gezichten kunnen toveren maakt mij helemaal blij.”

We hoeven je geen welkom te heten Anita, want je zit er al bij, maar we zijn superblij dat je aanschuift, want al dat gepriegel!! Maar wel heel veel succes!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!