Coördinator jongenspakketjes

vrijdag 18 maart 2016 Achter de schermen

Door Wil Ravensbergen.

Hierbij wil ik mij graag even mij aan jullie voorstellen!
Mijn naam is Wil Ravensbergen, en wil ook heel graag mee helpen als vrijwilliger bij A Break 4 Kids!! Ik ga als coördinator van de jongenspakketjes aan de slag. Dit zijn cadeaupakketjes die de jongens krijgen bij de toilettasjes. Mochten jullie handdoeken, petten, sokken, potten (met snoep) en echte jongensartikelen hebben, dan kunnen jullie bij mij terecht.

Ik vind het heel belangrijk om me in te zetten voor kinderen die door omstandigheden het moeilijk hebben en om daar wat voor te doen!!

Niet elk kind op deze wereld heeft het makkelijk!
Daarom hoop ik mij dan ook samen met jullie mij er voor in te zetten!!

Ik kijk er naar uit om samen dingen te doen voor de kids!!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!