Nog 2 Vrijwilligers gezocht!

maandag 14 maart 2016 Achter de schermen

Omdat we uit huis geplaatste kinderen en die wonen in opvanghuizen graag willen verwennen en juist hen het gevoel willen geven dat zij er ook helemaal bij horen, zijn we op zoek naar nog 2 mensen die graag willen meehelpen om dit te realiseren.

 

Eén die de blingbling setjes wil maken voor de meiden en nog iemand die de jongens pakketjes wil maken. Het hoeft maar één keer per jaar gemaakt te worden. Je mag alles doen op jouw tijd, als de pakketjes/setjes maar klaar zijn in november, zodat wij deze kunnen toevoegen aan de toilettasjes.

Kijk voor de zekerheid even op de functieomschrijvingen:
Functieomschrijving AB4K coördinator jongenspakketjes
Functieomschrijving AB4K coördinator bling bling setjes

We kijken ontzettend uit naar jullie hulp en weet dat je er niet alleen voor staat, want samenwerken is bij A Break 4 Kids een goud goedje!!

 

Oproepje vrijwilligers!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!