AB4K bestuursvergadering

zaterdag 02 april 2016 Achter de schermen

Vanmorgen heeft het bestuur van A Break 4 Kids een vergadering gehad. Naast het bespreken van vele dingen is het ook altijd weer een gezelligheid die zijn weerga niet kent. Het is duidelijk zichtbaar dat we met een groep mensen zitten die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk het van harte gunnen dat de kinderen af en toe eens heerlijk kunnen genieten van de uitstapjes!

 

Natuurlijk zijn we heel dankbaar dat we een secretaris hebben gevonden die bereid is om ons te willen meehelpen. En dat er ook een ‘klik’ is tussen de bestuursleden is niet geheel onbelangrijk. Zo kunnen we allemaal effectief aan de slag gaan.

Er wordt achter de schermen al hard gewerkt aan het aankomende uitstapje die in mei gehouden zal worden. Verder blijven we dit jaar hetzelfde aantal huizen bezoeken, omdat we iedereen de tijd willen geven dat zij zich kunnen inwerken.

Na het vergaderen hebben we met zijn allen heerlijk geluncht, want het was toch immers vroeg beginnen, zo op een vrije zaterdagmorgen!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!