Blijvende vrijwilliger!

dinsdag 03 mei 2016 Achter de schermen

Dit keer gaan we geen nieuwe vrijwilliger voorstellen, maar een ‘gouwe ouwe’, ook op deze manier bedanken voor al haar inzet en steun.
Heidi die vlak na het oprichten van A Break 4 Kids in 2011 gelijk bij onze stichting kwam en meehielp waar het maar kon!   

 

Ze ging af en toe eens mee met een uitstapje, spaarde driftig mee voor allerlei drogisterijartikelen, speelgoed (toen we nog jonge kinderen bezochten op een dagverblijf), haakte zelfs eens badsponzen voor de kids, maar bovenal stond zij in de beginschoenen van A Break 4 Kids. Een tijd dat we heel dankbaar waren als iemand een tientje doneerde, of 5 flessen shampoo schonk etc. (Dat zijn we trouwens nog steeds hoor!!)
Natuurlijk vergeten we ook nooit meer dat wij aanwezig mochten zijn bij de opening van de Primark te Zoetermeer en die enorme donatie kregen. Hoe leuk was het toen we kregen te horen dat jij daar ook ging werken!!

Ik denk dat Heidi als enige altijd blijft weten hoe alles echt begon en hoe ontzettend veel tijd wij er instaken, maar dit met liefde deden en nog steeds heel enthousiast doen!

En…… gelukkig blijft ze dit ook doen, alleen niet meer langer als bestuurslid.
Zoals Heidi zelf ook al zei: ‘Er veranderd verder niets, ik blijf betrokken bij A Break 4 Kids hoor!’

Dat is wel zo Heidi, maar het zal van onze kant best wel afkicken zijn om zonder jou te vergaderen. Maar we begrijpen en gunnen je van harte dat je meer tijd aan je drukke gezin en baan kunt besteden.

En als laatste willen we je natuurlijk heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor A Break 4 Kids hebt gedaan en voor Wytze en mij. Gelukkig houden we contact en ook via deze weg een dikke knuffel van ons!!

XXX,
Wytze & Marjan, Jolanda, Teun en Katinka!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!