Van het ene bankje naar het andere..

dinsdag 24 mei 2016 Achter de schermen

We hebben vandaag een superleuke tijd gehad met de EO. Het was erg gezellig en ook de mensen waren heel geïnteresseerd.  


In Lisse vroeg Mirjam welk woord ons aanspraak op hun bank.
Daar vertellen we nog niets over haha, even wachten op de uitzending!

 

Op een gegeven moment vroeg Mirjam ons waar wij wilden waar het bankje kwam te staan nadat we ons verhaal hadden verteld en omdat het vanwege de privacy van de kinderen niet in de huizen kon, werd de bank bij ons in de tuin gezet. En zo werden de bank en de letters G (Geloof) en L (Liefde) ingepakt en naar ons huis gereden.

Althans, dat was de bedoeling, maar ons poortje was helaas te smal en dus gingen we op ons eigen bankje zitten. Alleen de letter “L” kon wel door de poort. Nouja, wel de belangrijkste, de L van Liefde!

Daar werd met name de cameraman heeeeeel enthousiast om wat drogisterijartikeltjes buiten te zetten en zo zaten we dus te praten tussen de kammetjes en shampootjes haha!
Gelukkig was het droog en zonnig weer!

Het programma heet “Geloof en een Hoop Liefde” en is van maandag t/m vrijdag om 17.50 uur op NPO 2 te zien. Wij zitten in een klein onderdeel van dit programma, dat in september zal worden uitgezonden.

We vonden het leuk om te doen, en we hopen dat A Break 4 Kids ook zijn vruchten kan plukken van deze bijzondere ontmoeting!

Natuurlijk willen we jullie, cameraman Christiaan vd Broeke, geluidsman Ivo Voragen, banksjouwers Sam Wagenaar en Mathias Molema, presentatrice Mirjam Bouwman en regisseur Anneke Heinsius bedanken voor al jullie hulp en het sjouwwerk met de drogisterijartikelen en voor jullie lieve belangstelling. Wytze en ik vonden het heel leuk om te mogen meemaken, dank jullie wel!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!