Vrijwilliger van de maand!

donderdag 19 mei 2016 Achter de schermen

Waar een wil is, is een vrijwilliger !

De stichting is ook afhankelijk van vrijwilligers die belangeloos hun tijd en energie willen steken om vele dingen te bewerkstelligen. Zij zijn allen van onschatbare waarde omdat er prachtige voorbeelden zijn dat hun aandeel, hoe groot of klein dan ook, de harten van kinderen kunnen raken. Van een complimentje tijdens een gezellig uitstapje tot aan het juiste cadeautje (die veelal achter de schermen worden gemaakt) kunnen de kinderen weer helemaal opbloeien. En dat is precies waar A Break 4 Kids voor staat!

De maand juni is voor The Cardsister, het is op tijd, maar zij zijn ook met zijn drieën!!
Het gaat om maar liefst drie zussen die wekelijks bij elkaar komen om mooie kaarten te maken voor de kinderen. Deze gaan bij de Kersttoilettasjes én de Welkompakketjes. Zij maken ongeveer 200 kaarten per jaar, zodat er dus vele kinderen blij gemaakt worden op deze unieke manier.

Wilt u meer over hen lezen, kijkt u dan op de pagina: “Vrijwilliger van de maand”!

Vrijwilliger van de maand

Vrijwilliger van de maand

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!