Welkom !

maandag 27 juni 2016 Achter de schermen

Zaterdag 25 juni hebben een paar vrijwilligers van A Break 4 Kids maar liefst 104 welkom pakketjes voor de kinderen gemaakt. Ze waren goed gevuld en we zijn heel dankbaar dat we straks toch weer ruim 100 kinderen blij kunnen maken!

Er zijn 62 meiden en 42 jongens pakketjes gemaakt, zodat elk kind dat nieuw in een opvanghuis komt wonen gelijk een tasje met toiletartikelen krijgt. Wist u dat zo’n tasje klaar staat als een kind in haar/zijn kamer komt? Ook zit in elk tasje zo’n prachtige zelfgemaakte kaart waarin een bemoediging staat!

Omdat A Break 4 Kids deze kinderen wat gunt en ze graag ook op deze manier wil bemoedigen krijgen zij deze welkom tasjes.  Natuurlijk is het ook praktisch, want ga maar na als je soms hals over kop uit je huis gehaald wordt. Je denkt aan kleding, schoolspullen en misschien nog wat van je hobbyspulletjes. En dan kom je in zo’n kamer… dan bedenk je dat je geen tandpasta of shampoo hebt?! Juist daarom willen wij graag deze voor de handliggende artikelen geven aan elk kind!

Het was ook fijn om onze nieuwste vrijwilliger Florianne voor te stellen, zodat zij ook elkaar beter gaan leren kennen.
A Break 4 Kids is ook heel dankbaar voor de donaties die zij jaarlijks mag ontvangen van Piet en Truus van Haaster. Het is fijn als mensen het vertrouwen hebben dat hun geld goed zal worden besteed, wat A Break 4 Kids zelf ook hoog in het vaandel heeft staan.

Als u wil meesparen, dan zijn wij heel blij en dankbaar, wij kunnen het goed gebruiken. Natuurlijk willen wij alle mensen die zo fanatiek hebben gespaard en verzameld van diverse drogisterijartikelen bedanken voor hun inzet!

Verder zijn wij op zoek naar zogenaamde ‘relatiebeheerders’, omdat wij geen zakelijke stichting willen worden, hebben wij deze mensen nodig die goed contact met de huizen kunnen onderhouden. Wij zoeken mensen die wonen in Den Haag en Zoetermeer.
Ben je geïnteresseerd en lijkt het je leuk om dit te doen en wil je meer informatie, neem dan contact op met Marjan Weistra via info@abreak4kids.nl

Langs deze weg willen we Wil, Teun, Anette en Melinda bedanken voor hun harde werken van vandaag! Dank jullie wel!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!