Donatie ontvangen

vrijdag 22 juli 2016 Achter de schermen

Woensdag 20 juli heeft Melinda Kraaij namens A Break 4 Kids een donatie van dertienhonderd euro mogen ontvangen van café Spetter en Leo Club. De donatie vond plaats bij café Spetters te Zoetermeer.

Zaterdag 22 januari hebben café Spetters en stichting Leo Club Zoetermeer een benefietavond gehouden voor A Break 4 Kids. De opbrengst van deze avond was zeshonderdvijftig euro, maar door het inzetten van Linda Kort namens de stichting Leo Club werd dit bedrag via de verdubbellaar maar liefst dertienhonderd euro!

Wij zijn er heel blij mee en willen ook via deze weg café Spetters en Leo Club te Zoetermeer hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Dank jullie wel en natuurlijk ook namens de kinderen heel hartelijk bedankt!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!