Duinrell-Tikibad 2

dinsdag 26 juli 2016 Uitstapjes

Wat een geweldige dag!
Afgelopen woensdag zijn we met een leuke groep kids naar Duinrell geweest. Iedereen had er enorm veel zin in en sommigen stonden al te trappelen van ongeduld terwijl wij net goed en wel onze herkenbare A Break 4 Kids hesjes aan hadden gedaan. 

In de schaduw hebben we ons eerst verzameld op deze ontzettende warme dag. Na een kort rondje kennismaken vlogen de kids met heldere instructies het park in. Rond 13:00 hadden we afgesproken om te gaan lunchen. De meeste kinderen waren keurig op tijd en hebben gezellig samen gegeten. We moesten snel zijn, want voor je het wist aten de meeuwen je patatjes op. Na de lunch ging iedereen weer zijn eigen weg.

Wij hebben daarna met een deel van de begeleiding rustig door het park gewandeld en tot de conclusie gekomen dat de beste stuurlui toch aan wal staan. Het zal wel door de leeftijd komen dat we niet meer alle attracties in durfden…

Aan het eind van een warme dag hebben we ons verzameld bij de uitgang van het park en alle enthousiaste reacties van de kinderen gezien! Zelfs de stoerste kids van de groep lieten doorschemeren het stiekem erg leuk te hebben gevonden. Wij vonden het een super geslaagde dag en afgaande aan de leuke bedankjes en berichtjes naderhand de rest ook. Op naar het volgende uitje, hopelijk met net zo lekker weer.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!