Made by ‘our’ girls !

maandag 04 juli 2016 Achter de schermen

Vandaag zijn alle welkom tasjes naar de acht opvanghuizen gebracht door A Break 4 Kids. Het waren er maar liefst 108 stuks! En de reacties waren weer zo leuk. Maar ook nodig hoor, het is absoluut geen overbodige luxe.

We kwamen in een huis en de begeleider vertelde ons dat net twee dagen geleden het laatste welkom pakketje was gegeven aan een jongen. En dan is het leuk dat er weer een nieuw voorraadje is!

In een ander huis werden we totaal verrast omdat een paar lieve meiden een taart hadden gemaakt voor ons, zomaar als dank. Pfjew, waren het maar onze eigen girls zeg, zulke lieverds. Ze hadden het nóg over de Kersttasjes, leuk toch? We willen deze lieve meiden heel erg bedanken voor hun taart, maar vooral voor hun gedachte om ons zo te verwennen, dank jullie wel hoor, we zijn er echt stil van!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!