Afscheid Jolanda!

zondag 07 augustus 2016 Achter de schermen

Het zal voor velen een verrassing zijn om te melden dat Jolanda Kromhout stopt bij A Break 4 Kids! Eigenlijk zijn wijzelf ook nog steeds verrast hoor, maar wij begrijpen heel goed waarom zij deze moeilijk keuze heeft gemaakt!

Vanwege een nieuw en ontzettend leuk project wat op haar pad komt, kan zij de werkzaamheden bij A Break 4 Kids niet meer combineren. Het zal wennen zijn om zonder haar verder te gaan. Het klinkt als een ontzettende cliché, maar het komt recht uit ons hart dat wij jou, Jolanda een hele fijne toekomst en alle geluk met jouw nieuwe project toewensen en dat er velen geraakt mogen worden, vooral kinderen, door jouw verhaal en optredens! Natuurlijk bedanken wij je ook enorm voor jouw grote inzet en enthousiasme voor alles wat je gedaan hebt bij A Break 4 Kids. Het was heerlijk werken met ‘iemand’ die ook zoveel passie voelde en nog steeds voelt voor deze stichting.

Ook bedankt voor jouw mooie cadeautje, zodat je tijdens de bestuursvergaderingen er nog steeds bij bent, maar dat blijft tussen ons! 🙂

Jolanda Kromhout:
Helaas heb ik moeten besluiten om mijn taken en verantwoordelijkheden bij A Break 4 Kids neer te leggen. Dat was een moeilijke beslissing omdat ik de coördinatie van de uitstapjes met zoveel plezier heb gedaan. Ik kan het alleen niet meer combineren met mijn werk en andere passies. Er móesten keuzes gemaakt worden en helaas zal ik A Break 4 Kids moeten loslaten.

Ik blijf natuurlijk fan van A Break 4 Kids! Wat zij doen voor kinderen in de opvang is onbetaalbaar. Ik wens hen, maar ook alle begeleiders in de huizen én de kinderen alleen maar goeds.

Met hartelijke groet,
Jolanda

 

Afscheid Jolanda

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!