Geloof en een Hoop Liefde

zondag 28 augustus 2016 Achter de schermen

Dagelijks is het televisieprogramma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ van de EO te zien. Echter, donderdag 15 september (17.50 uur op NPO 2) zal er ook aandacht zijn voor A Break 4 Kids! Daar zijn we best wel trots op en hopen dat er ook op deze manier mensen zich gaan aanmelden om A Break 4 Kids te willen meehelpen!


Een onderdeel van dit programma is het bankje “Hoop”. Wytze en Marjan van de stichting A Break 4 Kids werden gevraagd om mee te doen met dit programma. Zij vertelden over de leuke uitstapjes die A Break 4 Kids maakt voor kinderen die in opvanghuizen wonen. Het vertellen beviel zo goed dat er spontaan werd besloten dat zij thuis hun verhaal/passie mochten toelichten. Er werd een gezellig plaatje gecreëerd omdat er vele toiletartikelen bij gehaald werden. Deze spulletjes worden het hele jaar door gespaard, zodat de kinderen allemaal tijdens de kerstavonden een goed gevulde kerstcadeautasje met de toiletartikelen krijgen!

Naast dit alles worden in de maand juni ook zogenaamde ‘welkom pakketjes’ geschonken aan de huizen, zodat elk kind dat nieuw in een opvanghuis komt wonen, zo’n welkom pakketje krijgt. Er worden jaarlijks ruim honderdtien welkom pakketjes en tachtig kerstcadeautasjes gemaakt! Er zitten naast de gebruikelijke shampoos, tandenborstels , crèmes en nog veel meer, ook nog handdoeken/washandjes in, zodat elk kind ook haar/zijn eigen handdoek heeft! En A Break 4 Kids weet heel goed, dat dit geen overbodige luxe, maar bittere noodzaak is!

Helpt u ons mee met geld of goederen te doneren, of misschien wilt u uw handen ter hulp aanbieden? Wij zijn ook op zoek naar meer vrijwilligers, dus voelt u zich geroepen om deze kinderen en A Break 4 Kids te willen helpen, neemt u aub contact op met ons via info@abreak4kids.nl

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!