10 December

woensdag 05 oktober 2016 Achter de schermen

Op 10 december is het alweer zover! Dan gaan we voor kinderen van 9 opvanghuizen kerstcadeautasjes inpakken. Het lijkt ver weg, maar omdat het dan een drukke tijd is, willen we het nu onder de aandacht brengen. Deze tasjes worden tijdens de twee kerstavonden aan de kinderen gegeven. Wij hebben er al ontzettend veel zin in! Helpt u ons mee, alles is van harte welkom.

 

Zaterdag 10 december gaan we met de vrijwilligers deze cadeautasjes inpakken. Alle kinderen krijgen een ‘basis cadeautasje’ gevuld met diverse toiletartikelen en hiernaast krijgt elk meisje een make up setje en een bling bling setje, voor de jongens is er een heus jongenspakketje (sokken, pet, spelletje, bidon, pot met snoep etc.)

Mocht u nog artikelen willen schenken voor deze setjes/pakketjes, wilt u dit dan voor 10 december schenken, zodat wij dit gelijk kunnen gebruiken? U kunt op de contactpagina kijken aan wie u de desbetreffende artikelen kunt geven. En denkt u niet dat het niet nodig is, want elk flesje shampoo, handdoek en make up kunnen we heel goed gebruiken. Voor ons is het vaak het normaalste wat er is, maar voor de kinderen is het echt bittere noodzaak. Niet omdat wij het denken, maar omdat wij het gezien hebben en zeker weten! Helpt u ons alstublieft mee, want deze kinderen verdienen een schouderklopje. A Break 4 Kids zorgt voor de gezellige kerstavonden, helpt u mee om de kinderen te verwennen? U bent op 10 december ook van harte welkom om mee te helpen! (Wel graag vooraf aanmelden)

Voor alle vragen, suggesties kunt u contact opnemen met Wytze en Marjan via info@abreak4kids.nl

Inpakdag 10 December

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!