Teamwork

donderdag 13 oktober 2016 Achter de schermen

Even een blik achter de schermen om u te laten zien hoe vele vrijwilligers zich inzetten voor A Break 4 Kids! Geniet u met ons mee?

We hebben diverse spulletjes mogen ontvangen naar aanleiding van de televisie uitzending. En vele lieve reacties mogen krijgen, dat geeft ons weer veel power om door te gaan! We willen alle mensen hiervoor bedanken.

Wil Ravensbergen pimpt lege flessen zó mooi op, dat we deze straks aan de meisjes kunnen geven, die zij op hun kamer kunnen zetten.
Deze flessen werden weer (met nog wat andere spulletjes) door Melinda Kraaij en haar neefje Sven ingepakt tot mooie cadeautjes.
Melinda verzorgt hiernaast de make up setjes en Wil maakt mooie jongenspakketjes die tijdens de kerstavonden worden geschonken.

Anita Loermans, nog een kanjer, is weer bezig met haar bling bling setjes. Dit zijn sieraden die bij elkaar worden gezocht om zo op elkaar afgestemde setjes te krijgen. Deze worden ingepakt in echte sieradendoosjes, die we krijgen van Anette Kraaij. De bling bling setjes worden ook tijdens de kerstavonden gegeven.

Om alle kersttasjes helemaal af te maken zit er in elk tasje ook een mooie eigengemaakte kerstkaart. Deze laten we natuurlijk niet zien, omdat ze voor de kinderen zijn, maar mocht u een indruk willen krijgen van de kerstkaarten en nog vele andere kaarten, kijkt u dan op http://abreak4kids.nl/links/cardsisters/

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!