Meesparen voor Kerst 4 Kids!

woensdag 02 november 2016 Achter de schermen

Elk jaar organiseren wij twee gezellige Kerst 4 Kids avonden voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen vanwege verwaarlozing, mishandeling, misbruik etc. en daarom in zogenaamde crisisopvanghuizen verblijven. Het gaat om kinderen tussen de 12-18 jaar. Het zijn tieners, waar haast geen oog voor is en veelal overal naast grijpen omdat het geen gemakkelijke doelgroep is.

A Break 4 Kids bestaat geheel uit ruim 25 vrijwilligers en alle spulletjes en geld worden besteed aan de kinderen. Wil u ons meehelpen dat ook dit jaar weer een groot succes mag worden?

Het hele jaar worden verschillende leuke uitstapjes tijdens de schoolvakanties georganiseerd door deze stichting, maar tijdens de Kerstavonden worden de kinderen extra verwend met leuke cadeaus. Elk cadeau bestaat uit een bomvolle cadeautas gevuld met vele drogisterijartikelen en handdoeken.

Wij zorgen voor een gezellige locatie, zodat de kinderen naast een gezellige avond ook heerlijk kunnen dineren! Gezellig samen zijn, zoals het voor elk kind hoort tijdens Kerst. En wat is een Kerstavond zonder cadeaus? Wilt u behalve de drogisterijartikelen en handdoeken ook proefmonstertjes sparen, dit zijn leuke hebbedingetjes voor de kinderen die onderling ook vaak geruild worden.

Op zaterdag 10 december worden er maar liefst 80 cadeautasjes gevuld door vele vrijwilligers, dus wilt u uw donatie aub voor 10 december schenken, zodat we dit in deze tasjes kunnen doen? Alvast ontzettend bedankt!

U kunt mailen naar info@abreak4kids.nl en bellen naar 0252-341164.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!