Twee nieuwe vrijwilligers!

vrijdag 02 juni 2017 Achter de schermen

We zijn heel trots en dankbaar dat er twee nieuwe vrijwilligers bij A Break 4 Kids bijkomen.
Het zijn Loes Kraan en Kristel Herman. Deze enthousiaste dames starten na de zomervakantie met hun laatste jaar SPH te Den Haag.

Nadat Loes nog heel enthousiast was na de kennismaking, heeft zij ook Kristel aangestoken met de “AB4K” virus 🙂

Het is zo lief (vinden wij…) omdat zij eigenlijk pas na de zomervakantie hoeven te beginnen, al in juni gaan starten voor deze stichting. Zij gaan als AB4K relatiebeheerder Den Haag aan de slag! Er zal een kennismakingsronde in de Haagse huizen zijn en ook willen zij graag meehelpen met het inpakken van de welkom-pakketten die op 24 juni is.

En… Loes heeft een nicht (tandartsassistente) gelijk verteld over AB4K en kwam zodoende gisteren met maar liefst 5 dozen vol met tandpasta samples! Als dat geen goed begin is!

Wij wensen Loes en Kristel heel veel succes en wensen hun een hele leuke tijd bij A Break 4 Kids.
Go for it girls!!

Hun motivatie:
Wij zijn Kristel en Loes. Voor onze opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) moesten wij opzoek naar vrijwilligerswerk. Na een tijd zoeken is Loes A Break 4 kids tegen gekomen op vacaturebank voor vrijwilligers. De stichting trok haar meteen aan, omdat deze aansluit bij onze opleiding SPH en de twee minors in de Jeugdhulp die wij hebben gevolgd en behaald. Loes heeft Kristel enthousiast gekregen om ook als relatiebeheerder aan de slag te gaan.

Kristel: ‘’Het werken met jongeren heeft mijn voorkeur en sinds het volgen van de minors jeugdhulp 1 en 2, is mijn interesse voor deze doelgroep alleen maar groter geworden!’’

Loes: ‘’Ik haal veel energie uit het werken met kinderen en heb hier ook werkervaring in. Ik vind het een mooi initiatief wat de stichting neerzet en heb veel zin om mijzelf in te zetten voor A Break 4 Kids!’’

Wij zijn super enthousiast om als relatiebeheerders aan de slag te gaan voor A Break 4 kids!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook