Loes en Kristel voorgesteld

zaterdag 08 juli 2017 Achter de schermen

Gisteren hebben we Loes en Kristel voorgesteld in de Haagse huizen. Ze waren zeer onder de indruk en hebben veel mogen horen en zien van de verschillende begeleiders, waarvoor onze dank! De ontvangsten waren echt lief en Loes en Kristel gaan om nog wat beter “in te werken” al mee met het eerstvolgende uitstapje. Deze dappere dames starten na de zomer met hun laatste opleidingsjaar en wie weet wat er verder uit kan rollen..

We hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om elk huis te verrassen met ‘uitdeeltjes’.
Alvast een reactie 🙂

“Hallo allemaal,
De meiden zijn echt super blij met de tasjes! Gisteravond gelijk al maskertjes op en de bodylotions gesmeerd.
Super bedankt!!!”

Heel graag gedaan, en we willen gelijk Anita, die al deze uitdeeltjes maakt ontzettend bedanken voor haar werk hiervoor. Ze doet het graag en met liefde, dat weten we, maar naast haar baan en gezin doet ze het toch maar! Dus alle dank naar Anita, wil ze niet hoor..maar adres is anitaabreak4kids@gmail.com  (ahum).

Na liters koffie, thee en water en een lange dag was het weer richting huiswaarts. We kunnen terug kijken op een mooie dag! Natuurlijk willen we Loes en Kristel heel veel succes wensen met hun inzet als relatiebeheerders voor A Break 4 Kids, succes meiden!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook