Weer een nieuwe vrijwilligster

maandag 28 mei 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –


Als we zeggen ‘nieuw’, dan klopt het niet, want Jolien draagt al jaren haar steentje bij voor A Break 4 Kids. Jolien is een lieve vrouw die graag achter de schermen werkt. Naast dat ze vele dingen spaart voor de kids (van proefmonstertjes tot de leukste spellen), heeft ze in het begin ook leuke sieraden gemaakt voor de kids. En toen we nog handdoekpakketjes gaven aan de kinderen, kwam het grootste gedeelte altijd bij Jolien weg.

 

En nu… nu zijn we heel trots dat Jolien Facebookbeheerder van A Break 4 Kids is geworden. Zij heeft het zelf opgestart en maakt er veel werk van. Van leuke lijstjes maken tot aan oproepjes toe, álles verzint zij helemaal zelf.

Eigenlijk, ja eigenlijk weerspiegelt zij haar enthousiasme voor deze stichting over via Facebook. En wie wil dat nu niet?  

Naast het Facebook gebeuren heeft zij ook Twitter opgestart. Dit wil echter nog niet zo lopen, maar toch geeft ze niet op. De aanhouder wint!

Jolien, dank je wel voor alles wat je doet, en voor alles wat je verder nog meer doet achter de schermen. Je mag/moet gezien worden, en we weten dat het allemaal voor jou niet hoeft, maar deze ene keer willen we je toch heel graag bedanken en ontzettend veel plezier en succes wensen met jouw functie(s) binnen A Break 4 Kids. Van harte welkom, we need you!