ICT Detacheringsbureau Talisman

Talisman is een ICT-Detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn. Nadat zij eind 2014 een donatie hadden geschonken aan A Break 4 Kids is besloten dat zij verder wilden meehelpen om de stichting A Break 4 Kids te steunen.

Zij bieden de helpende hand door mensen beschikbaar te stellen, zodat er een goed draaiend AB4K uitstapjesteam kan meegaan, onder leiding van Barbara Kops, met de kinderen tijdens de uitstapjes die gemaakt worden. Dit zijn zeven uitstapjes voor de meidenhuizen en zeven uitstapjes voor de gemengde huizen per jaar. Dus maar liefst veertien uitstapjes per jaar! Per uitstapje zullen twee mensen meegaan, dus u kunt zich voorstellen dat wij enorm dankbaar zijn voor hun geweldige hulp!

IMG_3098Talisman heeft het voorjaarsuitstapje in 2016, een mooie graffiti workshop, voor hun rekening genomen!

 

Naast dit alles hebben zij ook een geweldige hulp gegeven tijdens het inpakken van de zeventig kerstcadeau-tasjes!
Wij bedanken Talisman voor de prettige samenwerking!

Talisman:
Onze visie “Talent when you need it” is de juiste specialist, op het juiste moment, bij de juiste opdrachtgever zorgeloos laten werken.

Al 24 jaar slagen wij hier goed in. Zorgeloos is eigenlijk het kernwoord en dat hebben wij in 2015 verder doorgevoerd. Niet alleen voor u, maar speciaal ook voor kinderen in opvanghuizen die het hard nodig hebben om zorgeloos te kunnen leven.

Stichting A Break 4 Kids organiseert gezellige uitstapjes voor kinderen van 12-18 jaar, die om verschillende redenen in opvanghuizen wonen in Nederland.

Talisman heeft deze Stichting in 2014 ondersteund met een bedrag waar A Break 4 Kids zelf naar haar beste inzicht kon besteden om de kinderen een zorgeloos moment te geven. Daarnaast hebben wij vanaf 2015 ons ingezet als vrijwilliger. Denk hierbij onder anderen aan  het inpakken van (kerst) cadeau tasjes en het begeleiden van diverse uitstapjes.

Wij hebben besloten het vrijwilligerswerk te continueren en één of meerdere specifieke uitjes/evenementen te sponsoren in plaats van een éénmalige storting te doen.

In overleg met A Break 4 Kids zal dit in de aankomende jaren vorm krijgen. Zij doen vreselijk goed werk en wij blijven dit graag ondersteunen.

Wij hopen dat met onze bijdragen er zorgeloze momenten zijn voor vele kinderen.