Uitleg Toiletartikelen

A Break 4 Kids spaart voor de kinderen toiletartikelen om deze te geven op de Kerstavond. Ook sparen we om leuke welkom pakketjes te maken, want wist u ..

Dat deze kinderen haast geen eigen spulletjes hebben, want ze hebben nauwelijks een eigen plekje in een opvanghuis. Wij geven daarom de kinderen tijdens een kerstavond graag een goed gevulde toilettas (eigenlijk een cadeau tas), naast deze gevulde toilettas zullen er ook bling bling setjes en make up setjes gedaan worden, zodat het dan echt kersttasjes worden. Voor de jongens maken we naast de toilettasjes mooie jongenspakketjes.

Verder is het zo leuk om de kinderen een welkom pakketje met diverse toiletartikeltjes te geven als hij/zij nieuw in een opvanghuis komt! En zij hebben het ook zo hard nodig. Het is niet eens een luxe voor hen, maar gewoon nodig!

Voorbeeld kersttoilettasjes en welkom pakketjes

A Break 4 Kids spaart elk jaar:
1. Goed gevulde toilettasjes. (Kersttasjes)
2. Welkom pakketjes.


1. Goed gevulde toilettassen:
Wij willen graag alle kinderen die in de opvanghuizen verblijven, een goed gevulde toilettas geven tijdens de kerstavond. De “toilettasjes” zijn eigenlijk cadeautasjes (25 cm x 35 cm). Omdat wij afhankelijk zijn van donaties, sparen wij ook proefmonstertjes (let u wel a.u.b. op de data van de proefmonstertjes!).

Een toilettas bestaat bijvoorbeeld uit: shampoo; crèmespoeling; douchegel; tandenborstel/pasta; deodorant; make up; zeepjes; lekkere geurtjes (parfum); zonnebrandcrème, etc. Eigenlijk de eerste toiletartikelen die we zelf ook nodig hebben. Hiernaast maken we mooie setjes van bling bling en make up.

 

Ook jongens!

Wij willen u erop attenderen dat er ook jongens in de huizen zitten die wij heel graag een “toilettas” willen geven. (Bijvoorbeeld een deodorantroller, lekker geurtje, haargel, kam, crème). Verder vinden de jongens het erg leuk als ze krijgen: sokken/sportsokken maat 40-45, pennenset, kaartspel, fotolijstje, wekpotten, mag gevuld zijn met winegums; drop; zuurtjes of mini marsen/milky ways etc..) Van al dit extra’s maken wij dan weer jongenspakketjes. Deze zullen naast de gevulde toilettasjes gegeven worden.

 

Om al deze toilettassen in te pakken is er een ‘inpakdag’ in november gepland. Vele vrijwilligers komen bij elkaar om deze tasjes in te pakken, zodat desbetreffende mensen de tasjes kunnen meenemen en kunnen geven aan de kinderen op de diverse kerstavonden. Het is tevens ook een gezellige dag met natuurlijk koffie en wat lekkers, broodjes, maar vooral veel gezelligheid. Deze dag zal gecoördineerd worden door de AB4K hoofdcoördinator kersttasjes. Want ook op zo’n dag geldt:

“Vele handen maken licht werk!”

 

 2. Welkom pakketjes:
Omdat het voor geen één kind leuk is om eerst uit je eigen huis geplaatst te worden, en dan in een opvanghuis terecht te komen, wil A Break 4 Kids de kinderen het gevoel geven dat zij waardevol zijn! Als het ware; een hart onder de riem willen steken. De stichting wil ieder kind dat nieuw in een opvanghuis komt, een welkom pakketje geven namens A Break 4 Kids. Zo’n pakketje bevat bijvoorbeeld: shampoo, douchegel, tandenborstel/pasta, gel, zeepjes, geurtjes, handdoeken en washandjes, etc. De welkom pakketjes zullen gecoördineerd worden door de AB4K coördinator welkom pakketjes.
 


Omdat wij een stichting zijn met alleen maar vrijwilligers zijn wij afhankelijk van donaties. Van de hierboven genoemde voorbeelden kan afgeweken worden.
Vandaar dat wij het hele jaar door oproepen om toiletartikelen te sparen voor ons. Wilt u ons meehelpen met sparen? Alvast bedankt!
Wilt u doneren, sponsoren of meer informatie, kijkt u dan op de contact pagina.

 

Wilt u regelmatig op onze FaceBook site kijken om de diverse oproepjes in de gaten te houden?

Dank u wel!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!