Vrijwilliger in het zonnetje

A Break 4 Kids is als non-profit stichting geheel afhankelijk van giften. Wij zijn blijvend op zoek naar geld en/of goederen van donateurs om de kinderen in de opvanghuizen te kunnen verwennen.

Waar een wil is, is een vrijwilliger !

De stichting is ook afhankelijk van vrijwilligers die belangeloos hun tijd en energie willen steken om vele dingen te bewerkstelligen. Zij zijn allen van onschatbare waarde omdat er prachtige voorbeelden zijn dat hun aandeel, hoe groot of klein dan ook, de harten van kinderen kunnen raken. Van een complimentje tijdens een gezellig uitstapje tot aan het juiste cadeautje (die veelal achter de schermen worden gemaakt) kunnen de kinderen weer helemaal opbloeien. En dat is precies waar A Break 4 Kids voor staat!

Deze pagina is om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en ook hunzelf eens in het zonnetje te zetten!
Tegelijkertijd is het ook voor belangstellende donateurs makkelijk te weten waar zij met hun betreffende donatie terecht kunnen. Alle adressen zijn te vinden op de Contact pagina.

Er zal elk kwartaal  een vrijwilliger in het zonnetje gezet worden!

Het volgende lid van het uitstapjesteam is Aimee van der Bilt. Zij gaat graag met de uitstapjes mee en als het even kan doet zij ook mee! Aimee gaat mee met alle huizen, zowel de gemengde als de meidenhuizen. Ze is op een vrijblijvende, ontspannen manier belangstellend naar de kinderen. Ze voelt snel aan of de kids wel of geen aandacht willen. Wij kennen haar als een lieve en vrolijke vrouw die er ook al vanaf het begin dat Talisman aanschoof er bij is. We willen Aimee dan ook bedanken voor haar inzet en zijn er trots op dat zij op deze manier A Break 4 Kids meehelpt.

Dank je wel Aimee!

 

“Hallo allemaal,

Met veel voldoening ga ik altijd mee met de uitstapjes. Je kunt zo weinig doen voor die kids voor je gevoel. Ze zijn vaak stoer en gereserveerd en jij bent een vreemde, een voorbijganger. Die uitjes zijn vaak ook niet stoer natuurlijk, maar ze komen wèl met velen iedere keer en dat is niet voor niks. 

Stiekem vinden ze die uitjes en die aandacht hartstikke leuk. En die flardes van ontspanning die je dan ziet bij kinderen en begeleiders, die lach, die blijk van waardering en warmte die je dan krijgt is onbetaalbaar. Daar doe ik het met ALLE liefde en plezier van de wereld voor.

Groetjes,
Aimee van der Bilt.”

 

Oproepje
Wilt u ons ook meehelpen, heel graag!
U kunt contact opnemen via info@abreak4kids.nl
Kijkt u op onze Contact pagina voor diverse adressen.

 

2018

3. Juli Aimee van der Bilt
2. April Frank van der Burg
1. Januari Sandra Hertzberger

2017

4. Oktober Soaud El Bali
3. Juli 2017 Teun Vetter
2. April 2017 Wytze Weistra
1. Januari 2017 Desiree Joosen

2016

7. December 2016 Anette Kraaij
6. November 2016 Anita Loermans
5. Oktober 2016 Barbara Kops
4. September 2016 Katinka Loermans
3. Augustus 2016 Wil Ravensbergen
2. Juli 2016 Melinda Kraaij
1. Juni 2016 The Cardsisters