Vrijwilliger in het zonnetje

A Break 4 Kids is als non-profit stichting geheel afhankelijk van giften. Wij zijn blijvend op zoek naar geld en/of goederen van donateurs om de kinderen in de opvanghuizen te kunnen verwennen.

Waar een wil is, is een vrijwilliger !

De stichting is ook afhankelijk van vrijwilligers die belangeloos hun tijd en energie willen steken om vele dingen te bewerkstelligen. Zij zijn allen van onschatbare waarde omdat er prachtige voorbeelden zijn dat hun aandeel, hoe groot of klein dan ook, de harten van kinderen kunnen raken. Van een complimentje tijdens een gezellig uitstapje tot aan het juiste cadeautje (die veelal achter de schermen worden gemaakt) kunnen de kinderen weer helemaal opbloeien. En dat is precies waar A Break 4 Kids voor staat!

 

Deze pagina is om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en ook hunzelf eens in het zonnetje te zetten!
Tegelijkertijd is het ook voor belangstellende donateurs makkelijk te weten waar zij met hun betreffende donatie terecht kunnen. Alle adressen zijn te vinden op de Contact pagina.

Er zal elk kwartaal (vanaf 2017) een vrijwilliger in het zonnetje gezet worden!

Souad el Bali is één van de mensen van het AB4K uitstapjesteam. Zij werkt bij het ICT DetacheringsbureauTalisman in Alphen aan den Rijn. Dit bureau helpt A Break 4 Kids d.m.v. het meegaan bij de uitstapjes met de kinderen. Er zijn verschillende mensen op dit kantoor die graag meegaan met zo’n uitstapje. Barbara Kops die coördineert wie er meegaat, kan vaak rekenen op  Souad. We zijn heel blij dat wij deze hulp krijgen van hen en vinden daarom ook dat zij alle recht hebben om eens in het zonnetje gezet te worden! Graag laten wij Souad aan het woord wat zij hierover zegt en we willen ook Souad heel hartelijk bedanken voor haar inzet! 🙂

 

“Hallo allemaal,

Ik ben Souad el Bali en ben werkzaam als Recruiter bij Talisman Software. Wij gaan graag mee met de uitstapjes voor A Break 4 Kids.

Met ieder uitstapje gaan er twee collega’s mee. Zelf heb ik nu met een aantal uitstapjes mee gedaan en iedere keer is het een vrolijke boel met de meiden en jongens.

Het is prachtig om te zien hoe de meiden en jongens in het begin wat schuw en verlegen zijn en aan het einde van zo’n uitstapje non-stop kletsen en superblij en enthousiast zijn met deze uitstapjes.

Daar doen we het uiteindelijk voor… met alle vrijwilligers! Op naar heel veel meer uitstapjes!

Groetjes,

Souad el Bali”


Oproepje
Wilt u ons ook meehelpen, heel graag!
U kunt contact opnemen via info@abreak4kids.nl
Kijkt u op onze Contact pagina voor diverse adressen.

 

2017

4. Oktober Soaud El Bali
3. Juli 2017 Teun Vetter
2. April 2017 Wytze Weistra
1. Januari 2017 Desiree Joosen

2016

7. December 2016 Anette Kraaij
6. November 2016 Anita Loermans
5. Oktober 2016 Barbara Kops
4. September 2016 Katinka Loermans
3. Augustus 2016 Wil Ravensbergen
2. Juli 2016 Melinda Kraaij
1. Juni 2016 The Cardsisters

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook