Flyers/Jaarverslagen

A Break 4 Kids Flyer

U kunt op deze pagina de flyer bekijken. Soms zijn er ook bedrijven die graag een flyer willen hebben van A Break 4 Kids. Deze kunt u dan hier bekijken en gebruiken.

A Break 4 Kids Flyer digitaal

Kerst 4 Kids Flyer

Deze flyer is speciaal voor de Kersttijd. Het is handig om deze flyer te gebruiken om geld of goederen te verzamelen voor Kerst. Bijvoorbeeld voor scholen, bedrijven, verenigingen etc

Kerst 4 Kids Flyer

Voorbeeld inhoud toilettasjes

Op deze flyer staat de inhoud van de toilettasjes voor jongens en meisjes.

Flyer inhoud jongens en meisjes

Oproepje toiletartikelen

Op deze flyer staat een oproepje!

Flyer oproepje voor toiletartikelen

Jaarverslagen

Voor A Break 4 Kids was 2016 een bewogen jaar. We werden vijf jaar, sommige functies zijn stabiel geworden, eindelijk een secretaris aangeschoven en natuurlijk de geweldige donatie van het Sterrenfonds en nog veel meer..

– Teun Vetter is aangeschoven als secretaris en over twee weken is hij dat ook alweer één jaar! We zijn dankbaar dat hij ons meehelpt, omdat dit toch een functie is waar je bekend mee moet zijn en Teun was al eerder secretaris geweest, dus komt zijn hulp voor ons als geroepen.
– Natuurlijk hebben we ons vijfjarig bestaan gevierd met alle vrijwilligers van de stichting en met de begeleiders van de huizen. Dit was een geslaagde avond.

Meer gaan we niet verklappen, want de rest kunt u lezen in het nieuwe jaarverslag. En ook bij dit verslag kunnen we blij en dankbaar terug kijken op een geweldig jaar!

We willen u veel leesplezier wensen bij het lezen van dit verslag. Ook zijn er weer foto’s bijgezet van de verschillende onderwerpen. Het zal misschien niet al te zakelijk zijn, maar daar hebben wij ook absoluut geen behoefte aan. A Break 4 Kids wil een bewogen en een gezellig club mensen zijn die samen een intieme sfeer nastreven!

2016: AB4K Jaarverslag 2016

2015: AB4K Jaarverslag 2015

2014: AB4K Jaarverslag 2014

2013: AB4K Jaarverslag 2013

2012: AB4K Jaarverslag 2012

2011: Nieuwsbrief December 2011

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook