Bowlen

zaterdag 24 juli 2010 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Dit keer zijn we met de alle drie opvanghuizen uit geweest. We hebben gebowld. Daarna hebben we een borrelgarnituurtje genomen. Gezellig hoor, één grote lange tafel met al die kinderen en begeleiders erbij. Zo gezellig is dat!

Het Nederlands voetbal elftal speelde ook net op deze avond en daarom stonden er grote tv schermen, zodat iedereen ook de wedstrijd kon zien. Ik weet niet wat spannender was, het voetballen of het bowlen van de kinderen, ach, eigenlijk weet ik dat wel. Geef mij deze kinderen maar, dat is veel leuker, die weten tenminste wat het is om elkaar te bemoedigen, elkaar te helpen!

We hebben de kinderen wel allemaal verwent met mooie oranje spulletjes, zodat zij zelf wat leuks hebben en ook de huizen mooi kunnen versieren. Ook dit werd in dank aangenomen.

De kinderen hadden nog een mooie verrassing voor ons. Een mooie plant met een lieve kaart. Om ons te bedanken voor al die uitstapjes van vorig jaar met de Flight Simulator! Nogmaals bedankt Bram en Margreet.

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!