Pizza-Gamen-Bowlen

maandag 12 juli 2010 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Een gezellige avond gehad, eerst pizza gegeten, daarna was het gamen, en tenslotte bowlen. Supergezellig was het!

Pizza: We waren met 28 personen in totaal. Eerst mochten we zelf frisdrank tappen, en daarna kregen alle kinderen en begeleiders een pizzabodem die zij zelf mochten beleggen. En omdat de ovens als aanstonden, duurde het maar tien minuten dat de pizza’s klaar waren. Het was gezellig, maar bovenal heel lekker.

Gamen: Na het pizza eten, gingen we naar een game-room waar de kinderen naar hartenlust mochten gamen. Er stonden voetbaltafels, sjoelbakken, flipperkasten en diverse computerpellen.

Bowlen: Dit was bijzonder omdat de lampen aangingen, en dan noemen ze het disco-bowlen. Het is leuk om te zien dat de huizen onderling elkaar ook steeds beter gaan leren kennen. Voor de begeleiders leuk, maar ook voor de kinderen.  

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!