Karten

dinsdag 10 augustus 2010 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Wat een leuk uitje was dit zeg! De kinderen hebben ontzettend genoten. We zijn wezen karten. Door een mooie aanbieding konden we dit uitstapje realiseren. Daarbij kregen we ook nog een korting van het kartcentrum, want die vonden het ook heel  leuk om deze kinderen eens flink te verwennen.

Alle kinderen mochten 2 rondjes. Dus eerst ging groep 1 en daarna groep 2. Dan kon groep 1 zich even uiten. Tjonge, wat waren die kids opgetogen en blij zeg, heerlijk om te zien. Even alles vergeten, maar gewoon genieten. Daar doen we het voor.

Het was ook mooi om te zien en te horen dat een meisje van 15 haast geen mensen meer kan vertrouwen door hetgeen ze heeft meegemaakt, ook toch weer leert om ‘mensen van buitenaf’ soms ook best wel leuk zijn, ahum. Maar vooral dat het meisje weer gaat durven vertrouwen. Niet alleen maar eens een Kerstcadeautje mag krijgen, maar ook ziet dat we maar blijven komen, gewoon ook soms met een lekkere vlaai, en dan gaan we gezellig even zitten aan tafel. Simpel toch?

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!