Efteling

maandag 11 oktober 2010 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

We zijn we met de kinderen van de opvanghuizen naar de Efteling geweest en ondanks al die regen was de dikke pret er niet minder om! Iemand van deze gemeente had ons kortingsbonnen gegeven voor de Efteling, zodat wij gisteren met de kinderen naar dit attractiepark konden gaan.

Het is zo gezellig om te zien hoe leuk die kinderen het toch vinden om eens lekker een dagje uit te gaan! Wytze en ik vonden het ook zo lief dat ook wij, net zoals de kinderen, ieder 2 flesjes drinken en 2 rolletjes snoep kregen van de begeleiders…

De heenweg ging heel goed, en we waren snel in de Efteling. Daar aangekomen werden de ‘regels’ nog eens doorgenomen en toen zagen wij de kinderen én in de lucht, én dan weer snel voorbij racen, ze wilden ook overal in. En omdat het niet zulk mooi weer was, kon dat ook heel goed, omdat de wachttijden haast niet bestonden!

We hebben tussen de middag allemaal patat en drinken gehad en hup daar gingen die kinderen weer! Met hun volle buik in allerlei attracties! Om 17.30 uur was het tijd om naar huis te gaan. Het was door de vele regenbuien heel druk op de weg, zodat we pas om 19.00 uur weer in Zoetermeer aankwamen. Ze hadden de tafel mooi gedekt in huis en Wytze en ik werden vriendelijk verzocht om een hapje mee te eten. Dat hebben wij ook dankbaar aanvaard, want het is en blijft gezellig om met zoveel kinderen aan een lange tafel te zitten…

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!