Bowlen

donderdag 03 maart 2011 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Gisteravond hebben we met alle drie de huizen gebowld. Het was een supergezellige avond die we afsloten met een drankje en een hapje. Het is de eerste keer dit jaar dat we de kinderen weer zagen. We zagen een hele boel nieuwe gezichten, maar ook nog ‘oude’ bekende gezichten. Fijn om die kinderen dan weer te kunnen zien.

De strikes vlogen de pan uit. Er waren jongens bij die zó goed konden gooien, ongelooflijk! Er werd op dezelfde avond, alleen later, een wedstrijd bowlen gehouden. Zeker weten dat sommige van deze kids zo met hun mee zouden kunnen doen! Overigens, er waren ook meiden die het fantastisch deden hoor. We hebben echt van jullie genoten!

Na het bowlen mochten we in de serre gaan zitten, waar we nog een drankje hebben gedronken met een hapje. Dat gaat er natuurlijk altijd wel in. Maar bovenal was het een gezellige avond waar we allemaal nog fijn op kunnen terug kijken!

We waren ook heel blij verrast dat het Westerpark A Break 4 Kids niet liet betalen voor het borrelgarnituurtje. Ontzettend bedankt hoor!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!