Flight Simulator

woensdag 03 augustus 2011 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

De afgelopen 3 weken zijn we naar een flight simulator geweest! Elke avond met 1 huis, zodat alle kinderen ruimschoots de tijd kregen om te ‘vliegen’. Leuk ook om te zien dat de meiden het net zo spannend vonden als de  jongens.

Offeh….heeft dat te maken met een béétje vooroordeel? Voor de kinderen die moesten wachten op hun beurt om te vliegen, werden er spelletjes gedaan met de computer, een soort van ‘proefvliegen’. We hebben daarbij natuurlijk drinken, chips en chocolade geserveerd. Het waren geweldige avonden, want het is ook voor deze kinderen heerlijk om eens een avondje uit te kunnen.

U moet weten dat deze flight simulator slechts door één man helemaal alleen is gebouwd! Geweldig dat hij en zijn vrouw (Bram en Margreet) de kinderen zulke leuke avonden hebben willen geven! Lieve Bram en Margreet (en kids): ontzettend bedankt!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!