Huizen bezoeken Kerst 2011

woensdag 14 december 2011 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Vanavond hebben we de drie huizen bezocht om daar alle cadeaus te geven. Het was heel gezellig, want met 1 huis hadden we afgesproken dat we daar mochten meeëten en als toetje kregen we zelfs ijs. Mjam, mjam..

Nadat we klaar waren met eten, werd de tafel snel afgeruimd om plaats te maken voor alle cadeautjes. Het was geweldig om te zien hoe blij deze kinderen met de cadeaus waren.

Ook was het een groot succes om gevulde toilettassen te geven. Al die geurtjes, make up en toiletartikelen komen immers goed van pas! We willen met name Heidi heel erg danken voor het geven van de verschillende toiletartikelen. Ook Jolanda en Ineke voor deze spulletjes.

Verder waren er ook hele mooie kaarten gemaakt door Ria ( Dank je wel Ria). Alle kinderen kregen zo’n mooie kaart, dit werd ook erg gewaardeerd door de kinderen. Tenslotte is ieder kind heel waardevol!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!