Kerst in beweging

vrijdag 16 december 2011 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Vanavond hebben we weer ons jaarlijkse Kerstavondje gevierd. Het was ook een avond met veel beweging! We begonnen eerst met een uurtje bowlen, heel gezellig om even los te komen. De kinderen kregen tijdens het bowlen limonade geserveerd.   

Na het bowlen zijn we naar een aparte zaal gegaan om daar met zijn allen te gourmetten. Wel gezellig hoor met zo’n grote groep kinderen. Er waren maar liefst 25 kinderen aanwezig en 6 pedagogische medewerkers.  Ook waren Heidi en Rachelle aanwezig, die A Break 4 Kids van harte meehelpen.

En als laatste werd er na het gourmetten nog een gezellig uurtje doorgebracht in de gameroom. Daar staan verschillen spellen voor ieder wat wils. Van een tafelvoetbalspel tot aan computerspellen toe. Van alles werd ook kranig gebruik gemaakt!

We willen iedereen heel hartelijk danken voor hun medewerking en wensen allen en de kinderen een prettige kerstvakantie toe en een gelukkig nieuwjaar!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!