Racen

zaterdag 04 augustus 2012 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Vanmiddag zijn we naar het attractiecentrum geweest om daar te gaan karten. Vele kinderen konden goed racen, en de sfeer was ook weer helemaal geweldig! Omdat het vandaag erg warm was, was het heerlijk rustig in het attractiecentrum, zodat we de groep konden splitsen in 2 groepen, en iedereen 2 heats konden racen! De kinderen kregen eerst allemaal een uitleg en er werd druk gepast met de helmen. Omdat sommige kinderen jonger waren dan 16 jaar, moesten deze nekkragen dragen.

Na het racen was het tijd om gezellig met elkaar een drankje te nemen. Heel gezellig is dat altijd. Een jongen heeft namens alle kids en begeleiders een mooie eigentijds bedankje gesproken. Hij vond het heel eng om te doen, maar heeft het toch maar gedaan!! Super hoor!

Wytze en ik zijn met één van de huizen meegegaan om daar met de kinderen het avondeten te nuttigen. Roti met kousenband, heerlijk was dat. En ijs toe, mjam… We kregen een eigengemaakte ‘schilderij’ waar alle kinderen wat opgeschreven hadden, zo mooi. Die hangen we uiteraard op!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!