Pancake en Bowlen

zondag 14 oktober 2012 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Gisteren hebben we weer een uitstapje gemaakt met de kinderen van de opvanghuizen. Het was supergezellig en er waren vele kinderen aanwezig. We waren in totaal met 31 personen!

Heidi en Nini zijn samen met de kinderen uit geweest, zij gingen voor het eerst met de kinderen uit. Enne…. Het is voor herhaling vatbaar, want zowel Heidi als Nini én de kinderen hebben van elkaar genoten!

Wagenwielpannenkoeken

Iedereen was heerlijk op tijd aanwezig, zodat er op tijd gegeten kon worden. Allen konden plaats nemen in de serre, waar het ontzettend gezellig was. De kinderen kregen allemaal een grote wagenwielpannenkoek. Het was zo groot dat Nini vroeg of haar buurjongen haar wilde meehelpen om deze hap naar binnen te werken. Dit was voor deze knaap geen probleem. Er was een ontspannen sfeer en het uurtje vloog ook om!

Bowlen

Nadat de kinderen hadden gegeten gingen ze bowlen. Discobowlen wel te verstaan. Dat ziet er gezellig uit met al die gekleurde lampjes. Heidi: ‘Volgens alle berichten en de lachende koppies hebben de kids echt genoten. Heel veel kinderen kwamen ons echt bedanken en even vragen of wij ook van de kerk waren! En ik heb ja gezegd!’ En dat is ook zo, als je de gezichten van de kinderen ziet, weet je waarvoor je het ook doet, dat blijft genieten. Nini: ‘Er zijn zoveel verschillende kinderen, van jong tot iets ouder, van blank tot gekleurd, van rebels tot rustig, maar….alle kinderen zijn heel netjes en ontzettend vriendelijk! Ik heb genoten van alle kinderen, en het is zo mooi om aan zo’n grote tafel te zitten met zoveel kinderen, heerlijk was dat’.

Foto’s maken

Nini had haar camera meegenomen, maar had al aangegeven dat ze niet vaak foto’s maakt. Toen ze daar probeerde foto’s te maken, kreeg ze hulp van een knaap die het goed wist hoe het moest. Dus ook dat was geregeld. Heidi: ‘Nini nam één van de jongens als fotograaf in de arm en de foto’s waren gauw gemaakt. Ach ja, je moet wat als je je eigen camera niet kent!’

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!