Bezoek aan huis

vrijdag 21 december 2012 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Vandaag hebben Wytze en Marjan de kinderen bezocht die in Noord-Holland wonen. Het gaat om kinderen in leeftijd van (5-12 jaar). Er waren ongeveer 15 kinderen aanwezig. Toen we ons bij de receptie hadden aangemeld, kwam er na een korte tijd een pedagogische medewerkster met kinderen aangehold!! We hadden 2 kratten en 2 tassen met cadeautjes bij ons, maar we hoefden zelf niets te tillen, want de kinderen gingen 2 aan 2 met de kratten en de tassen aan de sjouw, zo lief. Enne… sterk waren ze hoor, want het was een best gewicht!

Nadat alles was uitgepakt en na een bakje koffie kregen we hoogstpersoonlijk van een meisje een echte rondleiding in het complex. We hebben nog nooit zoveel deuren op 1 gang gezien, zo ontzettend groot. Het meisje liet zelfs haar kamertje zien, waar het heel gezellig was. Ze liet ook de douches, stille ruimten, en opslag zien.

Toen we weer beneden kwamen waren sommige kinderen al druk aan de gang met hun gekregen cadeautjes. En het is ook leuk om te zien dat de juiste cadeaus bij de juiste kinderen komen. We willen laten weten dat we de afgelopen dagen ontzettend genoten hebben van de kinderen, dank jullie wel!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!