Kerstdiner

vrijdag 14 december 2012 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Dit keer Kerst gevierd in een mooie ruimte van de kerk. Het was een grote verrassing dat ook hier Heidi de helpende hand toestak! Er waren vele mensen die thuis iets te eten hadden gemaakt, zodat dit kon worden opgewarmd in de kerk. Er was veel gekookt en ook waren er heerlijke salades gemaakt!

Er was een jongen bij die het allemaal zo heerlijk vond smaken, dat hij zelfs 5 keer heeft opgeschept, dus: de complimenten voor alle koks hoor! En er was meer dan genoeg klaargemaakt, zodat iedereen naar hartelust kon opscheppen. Het was erg lief om te zien dat sommige meisjes zich in Kerstgala hadden gekleed, ze zagen er prachtig uit! Helaas mogen we dat niet laten zien, vanwege hun privacy.

Kerstcadeautjes:

Ook dit jaar was er weer geld gedoneerd aan A Break 4 Kids, zodat alle kinderen konden worden voorzien van een mooi kerstcadeautje. (Ongeveer voor 30 kinderen!). De kinderen vonden het geweldig dat ze allemaal de cadeautjes hadden gekregen waar ze om gevraagd hadden. Dus ook dit was een groot succes.

Toilettassen:

Zoals elk jaar heeft Heidi ook dit jaar weer ervoor gezorgd dat alle toilettassen goed gevuld konden worden! Het is toch een hele klus om dat steeds maar weer voor elkaar te krijgen. A Break 4 Kids heeft de toilettassen, samen met de cadeaus aan de kinderen gegeven! We willen ook langs deze weg alle mensen bedanken die Heidi spulletjes hebben gegeven! Eh… willen jullie dit ook allemaal blijven doen?? Thanks!

Kerstkaarten:

De kinderen lieten ook weten blij verrast te zijn met de prachtige kaarten die ze bij de cadeaus kregen! Dit waren kerstkaarten, gemaakt door ‘onze’ Ria! Het maakte de cadeautjes voor de kinderen heel bijzonder, maar vooral zo persoonlijk. Het is bijzonder hoe God ook Ria inzet met haar gave om kinderen die het zwaarder hebben in dit leven zo te bemoedigen!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!