Taarten!

maandag 25 maart 2013 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Mjam, mjam, dat gaat er altijd wel in, zo’n heerlijke paastaart! De paastaarten waren ook met liefde gemaakt hoor, dat was te zien!! Omdat we het voorjaarsuitstapje over een maand hebben (omdat Pasen dit jaar wel erg vroeg valt..) vonden we het toch een leuk idee om de kinderen te verwennen met een paastaart. Enn… we vonden het heel knap dat een jongen pas ‘zijn tasje met eitjes’ de volgende dag zou gaan openmaken, want zo zei hij: ‘morgen is het pas Pasen!’ Knap hoor!

Omdat A Break 4 Kids inmiddels 4 huizen bezoekt hadden we dus 4 taarten laten maken. We mogen geen kinderen fotograferen, maar geloof ons maar dat in elk huis de taart van harte welkom was!

Pasen valt dit jaar erg vroeg, en dus besloten we een paastaart naar elk huis te brengen en we houden ons volgend uitstapje over een maand, maar goed ook, want anders was het nog veel te koud geweest. Het zal eens toch wel mooi weer worden??

 

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!